X

Hoi, ik ben Lydia...

 Profielfoto   

Hi, leuk dat je een kijkje neemt op mijn website. Ik ben lydia, naast fotograaf ook trotse moeder, echtgenote en levensgenieter. Mijn liefde voor fotografie begon opnieuw bij de geboorte van mijn kinderen, het vastleggen van alle prachtige momenten.

Mijn kracht als fotograaf is dat ik, op een ongedwongen manier, probeer de beste versie van jou naar boven te halen. Voor veel mensen voelt het erg ongemakkelijk om voor de camera te staan, deze angst zie je dan terug op de foto’s. Ik neem graag de tijd en blijf in gesprek tijdens het fotograferen, daarbij geef ik kleine aanwijzingen, waardoor je de camera (bijna) helemaal vergeet en als jouw beste versie op de foto staat. Met een rustige en nuchtere aanpak leg ik niet alleen een glimlach vast, maar ook de echtheid van het moment. Of het nu gaat om een mooi portret, een intiem gezinsportret of het vangen van de liefdevolle sfeer op een trouwdag. Mijn specialiteit ligt in het creëren van beelden die betekenisvol en authentiek zijn. Voor bruiloften werk ik altijd samen met een vaste second shooter (onder de naam https://defotografie.studio/) om geen enkel moment van jullie bijzondere dag te missen.

Daarnaast zet ik mijn vaardigheden graag in voor de zakelijke wereld, waar ik met een subtiele aanpak professionele portretten en personal branding foto's creëer. Laat mij je begeleiden door het proces voor foto's die spreken zonder woorden.

Check mijn portfolio en laten we met elkaar bespreken hoe we jouw verhaal in beeld kunnen brengen!