X

 Profielfoto   

Hoi, ik ben Lydia, jouw fotograaf.

Mijn kracht als fotograaf is dat ik, op een ongedwongen manier, probeer de beste versie van jou naar boven te halen. Ik neem graag de tijd en blijf in gesprek tijdens het fotograferen, daarbij geef ik kleine aanwijzingen, waardoor je de camera (bijna) helemaal vergeet en als jouw beste versie op de foto staat. Met een rustige en nuchtere aanpak leg ik niet alleen een glimlach vast, maar ook de echtheid van het moment.

Of het nu gaat om een mooi portret, een personal branding shoot of het vangen van de liefdevolle sfeer op een trouwdag. Mijn specialiteit ligt in het creëren van beelden waarbij jij helemaal tot je recht komt, die betekenisvol en authentiek zijn. Voor bruiloften werk ik altijd samen met een vaste second shooter (onder de naam https://defotografie.studio/) om geen enkel moment van jullie bijzondere dag te missen.

Check mijn portfolio en laten we met elkaar bespreken hoe we jouw verhaal in beeld kunnen brengen!