X

Hoi, ik ben Lydia...

       

... leuk dat je een bezoek brengt op mijn website. Naast fotograaf, ben ik ook moeder van Sara en Pim en echtgenoot van Niels. Ik ben dol op fotograferen, mijn gezin, onze hond Pukky, chocolade, cappuccino, de natuur, winkelen, muntthee, de zon, hard lachen, rust, mijn familie en het maken van herinneringen.

Ik heb een grafische achtergrond en ben altijd creatief bezig geweest. Vanaf de geboorte van mijn kinderen ben ik het fotograferen weer op gaan pakken. Het vastleggen van alle mooie, kleine stapjes die ze maakten vond ik prachtig.

Dat is wat ik dan ook graag doe, het vastleggen van mooie herinneringen, zoals bruiloften, familie shoots of portretten. Voor bruiloften werk ik altijd samen met een vaste second shooter. 

Daarnaast kun je ook bij me terecht voor bedrijfsfotografie, personal branding shoots of het maken van een mooie zakelijke profielfoto.